Παρασκευή, 19 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Και σήμερα ανοιχτή η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2007 Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Δευτέρα, 24 - 09 - 2007
Image

Και σήμερα θα παραμείνει ανοιχτή η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2007 καθώς οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν μια ημέρα παράταση στην προκαθορισμένη διάρκειά της.

Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2007 σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρουσίασε εξαιρετική προσέλευση και τόσο οι επισκέπτες, όσο και οι εκθέτες έδωσαν το μήνυμα ότι αξίζει αυτή η προσπάθεια να έχει συνέχεια και να καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Βασίλης Νανόπουλος, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την έκβαση του εγχειρήματος και δεσμεύτηκε ότι την επόμενη φορά η Έκθεση θα είναι ακόμα καλύτερη.

Όσοι δεν την έχουν ήδη επισκεφτεί, έχουν και σήμερα την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα στον ?γιο Νικόλαο, τελευταία ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης.

Και εμείς επισκεφθήκαμε την Έκθεση και ως συμμέτοχοι στα δρώμενα της Κορινθίας, πρέπει για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγμάτωση ενός δύσκολου εγχειρήματος.

Μοναδικές παρατηρήσεις μας, πάντα καλοπροαίρετες, είναι ότι κάποιοι από τους εκθέτες είχαν υπερβολικά υψηλές τιμές στα εκθέματά τους, κάποιες επιχειρήσεις έλαμψαν δια της απουσίας τους, ιδιαίτερα εκείνες της ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ και η ύπαρξη εισιτηρίου στην είσοδο (1,50 ?) θα μπορούσε να λείψει, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Έκθεση διοργανωνόταν για πρώτη φορά. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα τοπικό ΜΜΕ δεν "έστησε" κάποιο περίπτερο ενώ από πλευράς τραπεζών (επιχειρήσεις που εμφανίζουν συνεχώς υπερκέρδη) μόνο η Συνεταιριστική Τράπεζα Κορινθίας συμμετείχε στην Έκθεση.

Ως πρόταση βελτίωσης για την επόμενη φορά, πιστεύουμε ότι θα ήταν η διοργάνωση
περισσότερων παράλληλων δραστηριοτήτων γύρω από την Έκθεση όπως για παράδειγμα
ήταν το Συνέδριο Ευρυζωνικότητας.

Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ μπορεί να εξελιχθεί, και έχει τέτοια δυναμική, σε ένα κορυφαίο ετήσιο γεγονός για τον τόπο όχι μόνο εμπορικό αλλά και κοινωνικό.

Τέλος, η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2007 απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ενωμένοι οι επιχειρηματίες και οι πολίτες του τόπου μπορούν να μεγαλουργήσουν. Ορισμένα πικρόχολα σχόλια που έγιναν σχετικά με την οργάνωση της Έκθεσης προδίδουν απλά τη μικρότητα και τα συμπλέγματα κάποιων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 24 - 09 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations