Πέμπτη, 25 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Περί χρησμών και προφητειών Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Τρίτη, 25 - 09 - 2007
?ρθρο του Γεν. Γραμ. του Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ Βέλου Γιώργου Φούζα
(δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Σήμερα" στις 27/9/07)

Image

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο λαός έδωσε στην Νέα Δημοκρατία επιταγή συνέχισης του μεταρρυθμιστικού της έργου.  Επέλεξε την σταθερότητα, την ελπίδα, την δυναμική μίας κυβέρνησης με προοπτική και θέληση.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν παρασύρθηκαν από υποσχέσεις και γκρίζες διαφημίσεις. Συνειδητά και απόλυτα διάλεξαν την μόνη παράταξη που μπορεί να αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις γιατί έχει όραμα, προσανατολισμό και διάθεση.

Η επιταγή αυτή σίγουρα δεν είναι λευκή. Η κυβέρνηση, η ανανεωμένη αυτή κυβέρνηση και ο Κ. Καραμανλής, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τις ελπίδες όλου αυτού του κόσμου και να κάνουν ακόμη πιο πολλά προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης του κράτους και της βελτίωσης της ζωής του μέσου πολίτη.

Στην Κορινθία μας το αποτέλεσμα των εκλογών βρήκε την παράταξή μας να είναι πρώτη για ακόμη μια φορά και να χαίρεται για την είσοδο τριών πανάξιων στελεχών της στο Εθνικό Κοινοβούλιο.
Ο Αναστάσης Παπαληγούρας, η Αθηνά Κόρκα- Κώνστα και ο Κώστας Κόλλιας θα μας εκπροσωπούν στη Νέα Βουλή.
   
Ως ΟΝΝΕΔ ήμασταν σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δίπλα στο κόμμα και στους υποψηφίους του και δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, με προσωπικές θυσίες πολλές φορές, για να συμβάλουμε όσο γινόταν στην επιτυχία της Κυριακής.

Είμαι ευτυχισμένος διότι σε αυτό το διάστημα πολλά πράγματα ξεκαθάρισαν μέσα μου. Είδα παιδιά να παίρνουν πρωτοβουλίες, να ενεργοποιούνται , να αντρειώνονται πολιτικά. Είδα νέους ανθρώπους να δίνουν παλμό, να κρατούν εκλογικά κέντρα, να είναι σημαιοφόροι της νίκης. Σε αυτές τις εκλογές η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας θεωρώ πως έδωσε δείγματα γραφής και σοβαρότητας.

Σε αυτές τις εκλογές τα μέλη και τα στελέχη μας έδειξαν ποια νεολαία είναι ενεργή και ας
μην έχει τετραψήφιο αριθμό μελών στον νομό. Σε αυτές τις εκλογές δείξαμε πως είμαστε ενεργό κομμάτι της Ν.Δ. και όχι χειροκροτητές και αφισοκολλητές προσαρτημένοι σε κύκλους και βασιλικές αυλές.

Την ημέρα των εκλογών τα στελέχη μας που είχαν επιφορτιστεί με το έργο του Εκλογικού Αντιπροσώπου πήγαν πρώτοι στα εκλογικά τμήματα και έφυγαν τελευταίοι. Την ημέρα εκείνη αποδείξαμε την σοβαρότητά μας και την δυναμικότητά μας σε ολόκληρο τον νομό και αποσπάσαμε τα θετικά σχόλια τόσο του κόμματός μας όσο και των υπολοίπων.

Με χαμόγελο από το πρωί δείχναμε την αισιοδοξία μας για το αποτέλεσμα. Με σοβαρότητα αντιμετωπίσαμε κάθε δυσκολία που προέκυψε. Με ευγένεια δεχτήκαμε κάθε πείραγμα, κάθε πρόκληση, κάθε προσπάθεια πόλωσης όπου αυτή υπήρξε.
Βλέπετε εμείς δεν είχαμε μια απλή αισιοδοξία για την νίκη. Ξέραμε ως νέοι πως η κυβέρνηση αυτή έχει μέλλον. Ξέραμε πως ότι εμπνέει δεν εκπνέει.

Είμαι χαρούμενος γιατί μπορέσαμε να περάσουμε την αισιοδοξία μας και στα παλαιότερα στελέχη. Χαίρομαι γιατί είδα νέα παιδιά, παιδιά που δεν είχαν πρότερη εμπειρία από εκλογικές διαδικασίες να αποδεικνύονται πραγματικά άξια της ευθύνης που ανέλαβαν. Χαίρομαι γιατί είδα την παρέα μας να μεγαλώνει. Σε αυτά τα παιδιά αξίζουν τα πραγματικά συγχαρητήρια.

Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον αυτής της παράταξης. Αυτά τα παιδιά πήραν τον πυρσό από την προηγούμενη άξια γενιά και έδωσαν υπόσχεση πως η φλόγα του θα καίει για πάντα δυνατή μέσα στις καρδιές μας.

Σε αυτά τα παιδιά των 20 και 25 χρόνων οφείλουμε όλοι μας να αποδειχθούμε άξιοι της μεγάλης ιστορικής μας ευθύνης.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 28 - 09 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations