Παρασκευή, 26 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Καραμανλής. Τελεία και παύλα. Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Σάββατο, 29 - 09 - 2007

Image

Σαφής, συγκεκριμένος, ευθυτενής και αποφασισμένος για τομές και αλλαγές ήταν ο Πρωθυπουργός χθες στη Βουλή κάνοντας τις προγραμματικές εξαγγελίες της νέας Κυβέρνησης και θέτοντας τους στόχους ώστε να πάει η χώρα μπροστά.

Κύρια σημεία των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού ήταν η αλλαγή του εκλογικού νόμου με διπλό στόχο, να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα και αναλογική εκπροσώπηση, η εκκίνηση της διαδικασίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος, με
γνώμονα την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος, η στήριξη των πυρόπληκτων και η ανασυγκρότηση των περιοχών που έπληξαν οι φωτιές του Αυγούστου, η ίδρυση του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής, η αύξηση του ΕΚΑΣ, του κατώτατου επιδόματος ανεργίας και των συντάξεων του ΟΓΑ, η χορήγηση στις τρίτεκνες οικογένειες του πολυτεκνικού επιδόματος και η εφαρμογή του νέου μισθολογίου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρωθυπουργός επίσης εξήγγειλε ότι θα συνεχιστεί η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση σε όλες τις βαθμίδες, με στόχο να θεσπιστεί νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,
ενώ δεσμεύτηκε για εξυγίανση των ΔΕΚΟ και επέκταση των συμπράξεων του δημόσιου με ιδιώτες.

Για το ασφαλιστικό τόνισε ότι θα ανοίξει άμεσα ευρύτατο και υπεύθυνο διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις και τους κοινωνικούς φορείς και υπογράμμισε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και τα όρια ηλικίας και δεν θα αυξηθούν οι εισφορές. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Τα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας δεν αντιμετωπίζονται ερήμην της κοινωνίας. Αντιμετωπίζονται όταν η κοινωνία συμμετέχει τόσο στον προβληματισμό, όσο και στην αναζήτηση λύσεων, απορρίπτοντας ωραιοποιήσεις και επιβάλλοντας υπευθυνότητα.»

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Πρωθυπουργού εδώ.

Ο Κώστας Καραμανλής χρησιμοποίησε αρκετές φορές στο λόγο του τον όρο "τελεία και παύλα" τονίζοντας τη ρητή του δέσμευση και την αταλάντευτη αποφασιστικότητά του για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο.

Γενικά ο κος Καραμανλής ήταν για άλλη μια φορά Πρωθυπουργός αφήνοντας επιμέρους το ρόλο του κομματικού ηγέτη.

«Έχουμε τη βούληση να υιοθετούμε ρεαλιστικές προτάσεις, από κάθε πολιτικό και κοινωνικό φορέα. Δεν διεκδικούμε αποκλειστικότητα ιδεών. Διεκδικούμε το καλύτερο για τον Τόπο μας. Ακούμε όλους τους πολίτες, ό,τι κι αν ψήφισαν. Είμαστε Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων»

Τελεία και παύλα._

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 29 - 09 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations