Σάββατο, 20 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Σύνοδος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ 30/9/2007 Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Δευτέρα, 01 - 10 - 2007

Image   Image

Την Κυριακή 30/9 στις 12.00, στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης, πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ που προέκυψε μετά το πρόσφατο 7ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Η σύνοδος της Κ.Ε. που από φέτος είναι διευρυμένη και απαριθμεί 180 μέλη, έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα που φορτίστηκε έντονα συγκινησιακά από την εκπληκτική ομιλία της κας Μαριέττας Γιαννάκου, τ.Υπ. Παιδείας. Σε πανηγυρικό κλίμα κινήθηκε η ομιλία του γραμματέα της Κ.Ε της ΝΔ, κ. Λευτέρη Ζαγορίτη ενώ ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Παπανικολάου,
μεταξύ άλλων ανήγγειλε τη διεξαγωγή Φεστιβάλ και Προγραμματικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ. Επίσης, ο Γ. Παπανικολάου τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ πρέπει να πρωταγωνιστήσει στις επερχόμενες εκλογές για τα Τοπικά Συμβούλια Νέων, έναν θεσμό που πρότεινε η ΟΝΝΕΔ και πραγματοποίησε η Κυβέρνηση της Ν.Δ.

Στη χθεσινή σύνοδο της Κ.Ε., εκλέχθηκε νέος Γραμματέας της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, ο Κώστας Κατσαφάδος, ενώ μετά τις εισηγήσεις του Προέδρου και των μελών του Εκτελεστικού Γραφείου καθορίστηκε το γενικό πλαίσιο δράσης της Οργάνωσης.

Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας συμμετείχε στη Σύνοδο με το μέλος της Κ.Ε. και Πρόεδρο της Ν.Ε.
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, Β.Μπαλάφα και ως παρατηρητές τους Π.Πέππα και Γ.Φούζα.

Η κα Γιαννάκου ήταν συγκλονιστική στην ομιλία της μετά την απονομή αναμνηστικής πλακέτας από το Γ.Παπανικολάου και την ανοιχτή δήλωσή του, που εκπροσωπεί όλους
μας, ότι η μη εκλογή στη νέα Βουλή της κας Γιαννάκου ήταν άδικη και μας βρίσκει όλους αντίθετους.
Η κα Γιαννάκου μετά
το παρατεταμένο χειροκρότημα των μελών της Κ.Ε. δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Η ομιλία της ήταν συγκλονιστική και έδωσε το στίγμα σχετικά με την πολιτική συμπεριφορά αλλά και το ποιοτικό επίπεδο για όλους μας. Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε αναλυτικά για την ομιλία της, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα που ακολουθεί σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και την
παραγωγή νέων ιδεών :

"Μην αφήσετε να χαθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία γιατί μπορεί να είναι η τελευταία. Μόνο η παράταξή μας μπορεί να αναδείξει μέσα από όλους τους κομματικούς σχηματισμούς αυτές τις αξίες που περιέγραψα πριν. Όχι γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά γιατί ο φιλελευθερισμός των ιδεών είναι πιο ισχυρός και πιο έντονος στο χώρο της δικής μας παράταξης. Μην αφήσετε, λοιπόν, να χαθούν όλα αυτά. Και αυτά φυσικά να είστε βέβαιοι,κάθε φορά, ότι τα κάνετε για όλους.
Όχι μόνο για την παράταξή μας, όχι μόνο για την ΟΝΝΕΔ αλλά για όλους τους νέους."

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, στη σύντομη τοποθέτησή του, μίλησε για συγκεκριμένα θέματα που θα μας απασχολήσουν ως νέους, όπως η παιδεία, το ασφαλιστικό και η μελλοντική πορεία της Οργάνωσης. Κατέθεσε την υποψηφιότητα της Κορινθίας ως τόπο πραγματοποίησης της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ, αναφέρθηκε επιγραμματικά στη δράση της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Γ. Παπανικολάου για την στήριξή του, την περίοδο που η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας έγινε θύμα του άκρατου τηλεοπτικού κανιβαλισμού και της τηλεκατευθυνόμενης διαστρέβλωσης.
Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία κεφαλαιοποίησης από τη Ν.Δ. των προσπαθειών της
ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη δικαίωση της απαίτησης των νέων της Παράταξης για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και αξιοκρατικής πολιτικής. Τέλος, αναφερόμενος στον κ. Κώστα Καραμανλή, τόνισε ότι αυτόν τον άνθρωπο που πιστεύει τόσο πολύ στη νέα γενιά και τη
βγάζει στο προσκήνιο, οφείλουμε να τον καταστήσουμε τον μακροβιότερο Πρωθυπουργό της χώρας.

Η Σύνοδος ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με τη διαπίστωση ότι η επόμενη θα πρέπει να
γίνει διήμερη καθότι πλέον η Κ.Ε. απαριθμεί περισσότερα μέλη και για να γίνονται αναλυτικές τοποθετήσεις απαιτείται περισσότερος χρόνος.

Ιδιαίτερη χαρά μας δίνει και το γεγονός ότι ο Παύλος Πέππας θα συμμετέχει και πάλι στον
Πολιτικό Σχεδιασμό της ΟΝΝΕΔ, ένα όργανο που από φέτος θα είναι πιο ευέλικτο και με
λιγότερα μέλη. 

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 01 - 10 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations