Τρίτη, 21 - 05 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
Ο Υπ.Παιδείας κος Στυλιανίδης στην Κόρινθο Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Δευτέρα, 05 - 11 - 2007

Image
Στελέχη της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Κορίνθου μαζί με τον Υπ.Παιδείας κο Ευριπίδη Στυλιανίδη.


(δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Σήμερα" στις 7/11/07)
(δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ημερησία Κορίνθου" στις 7/11/07)

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Παιδείας κος Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε την
Κόρινθο και το ειδικό εργαστήρι επαγγελματικής κατάρτισης στα Ίσθμια.
Ο κος Υπουργός ήταν αυστηρά προσηλωμένος στο πρόγραμμά του, το οποίο ακολούθησε με
εντυπωσιακή ακρίβεια. Στις 16.30 έφθασε συνοδευόμενος από τους Υφυπουργούς του Υπουργείου, κυρίους Λυκουρέντζο και Ταλιαδούρο. Αφού ενημερώθηκε από το Νομάρχη Κορινθίας κο Ταγαρά για την πρόοδο των έργων και επέβλεψε τους υπό κατασκευή χώρους, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αιτήματα που του κατέθεσαν τοπικοί φορείς.
Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στη Νομαρχία Κορινθίας με τη συμμετοχή των βουλευτών Κορινθίας, κας Αθηνάς Κόρκα-Κώνστα και κου Κώστα Κόλλια, του Νομάρχη Κορινθίας κου Ταγαρά, του Πολιτευτή Κορινθίας κου Στέλιου Μάρκελλου, της Αντινομάρχη Κορινθίας κας Κοντονή και στελεχών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού.
Παρόντες επίσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κου Στυλιανίδη ήταν ο Δήμαρχος Κορινθίων κος Πνευματικός, ο δημ. σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων κος Τάκης Λουζιώτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας κος Στεργιόπουλος, η Αντιπρόεδρος κα Επιβατινού, ο Γ.Γ. κος Μήλιος καθώς και άλλοι παράγοντες του Νομού.

Ο κος Στυλιανίδης παρά το πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα της περιοδείας του που περιελάμβανε 5 Νομούς της Πελοποννήσου, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, ερχόμενος ουσιαστικά σε άμεση επαφή με την εκπαιδευτική κοινότητα και εντοπίζοντας τα διάφορα προβλήματα ο ίδιος χωρίς να αρκείται στην άσκηση πολιτικής από το γραφείο του στο Υπουργείο.

Όμως ο κος Στυλιανίδης έχοντας δεσμούς "αίματος" τόσο με την ΟΝΝΕΔ, όσο και με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, δε θα μπορούσε να μη δεχθεί και τους εκπροσώπους των στο Νομό Κορινθίας. Με ιδιαίτερη χαρά ο κος Στυλιανίδης συνομίλησε με την αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας αλλά και της νεοσύστατης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου και άκουσε με προσοχή όσα είχαμε να του πούμε.
Αφού τον ευχαριστήσαμε, εκφράσαμε την ιδιαίτερη τιμή που νιώθουμε από την επίσκεψή του, συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Κορίνθου και για το θέμα της έκδοσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των ελληνικών ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. Ο κος Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στους φοιτητές ανταποκρινόμενος στα αιτήματά τους, και μας ενημέρωσε ότι το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων είναι εκ των κορυφαίων στην ατζέντα του Υπουργείου.
Μας ενημέρωσε μάλιστα ότι αυτή την περίοδο το Υπουργείο προχωρά στην οριστική επίλυση του ζητήματος.
Ο κος Υπουργός τόνισε ότι σε μια περίοδο που στη χώρα εμφανίζεται το φαινόμενο καταλήψεων των σχολείων, ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει έναν κύκλο επισκέψεων σε όλη τη χώρα, για να δώσουν λύσεις και να διεξάγουν διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους τοπικούς φορείς.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το γεγονός ότι ο Υπουργός δεν διέψευσε τις προσδοκίες μας, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος "βγαλμένος" μέσα από την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου, κυρίους Καρβελά και Πέτραινα για τη συμβολή τους ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ σημαντική για όλους μας συνάντηση με τον κο Στυλιανίδη.
Η φωτογραφία που βγάλαμε μαζί του, θα αποτελεί από εδώ και στο εξής ένα σημαντικό κομμάτι της περήφανης πορείας μας μέσα στην τοπική κοινωνία της Κορινθίας.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 16 - 11 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations