Πέμπτη, 25 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Θα έπρεπε να ντρέπομαι; Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Σάββατο, 01 - 12 - 2007

Γράφει ο Γεν. Γραμ. του Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ ¶σσου-Λεχαίου, Νίκος Κούτουλας


Image Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η πιο μεγάλη, σε πλήθος και πολιτικό βάρος, πολιτική οργάνωση νεολαίας στη χώρα μας είναι η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας (Ο.Ν.ΝΕ.Δ). Στην Κορινθία είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μία υγιή και καθΆ όλα παραγωγική Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Τη συγκεκριμένη στιγμή η οργάνωση με τιμά με τη θέση του γενικού γραμματέα στο δήμο ¶σσου-Λεχαίου. Από αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο μετερίζι  προσπαθώ καθημερινώς να αναδείξω τα τρωτά του τόπου μου, τρόπους για την ανάπτυξή του, τις γενικές ανησυχίες μου και να μεταλαμπαδεύσω την έννοια και την πολιτική υπόσταση της, παρεξηγημένης τουλάχιστον παλαιότερα, Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Είναι βέβαιο πως άτομα που δεν είναι σίγουρα για τις πολιτικές πεποιθήσεις τους ή αισθάνονται ντροπή γιΆ αυτές δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην οργάνωσή μας. Χωρίς να γίνομαι προκλητικός αναφέρω πως έχω πλήρη επίγνωση των πολιτικών πεποιθήσεών μου, πως όχι μόνο δεν αισθάνομαι καμία ντροπή γιΆ αυτές, αλλά νοιώθω εξαιρετικά υπερήφανος και ιδιαιτέρως ευγνώμων προς την οργάνωση, που δέχθηκε να με γαλουχήσει στα σπλάχνα της.

Ορισμένοι θα θεωρήσουν τα παραπάνω περιττά, αυτονόητα και ανούσια, όμως κάθε άλλο παρά τέτοια είναι. Καθίσταται ζωτικής σημασίας ανάγκη να τονιστεί σε αυτό το σημείο, για να μην παρερμηνεύομαι, πως αναφέρομαι σε όλα αυτά ορμώμενος από μία δημοσίευση σε έναν δικτυακό τόπο, η οποία άφηνε υπονοούμενα υποτιμητικά για τις πολιτικές απόψεις μου.

Εν κατακλείδι, σε όλα αυτά έχω να επαναλάβω πολλάκις και αδιακόπως πως ως ενεργό μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., είμαι εξΆ ολοκλήρου συνειδητοποιημένος, δίχως να αισθάνομαι το παραμικρό ίχνος ντροπής, υπερασπίζομαι μέχρις εσχάτων τις απόψεις μου και δε δίνω σε κανένα το δικαίωμα να αμφισβητεί γιΆ αυτές, ειδικότερα αν αυτός δεν έχει ολοκληρωμένη πολιτική συνείδηση.

Είναι σίγουρο πως το έντονο ύφος μου δεν απευθύνεται σε όλους, άλλα στα απολιτικά άτομα που προσβάλλουν τις αρχές τις Ο.Ν.ΝΕ.Δ και εν συνεχεία την προσωπικότητά μου.
Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 03 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations