Πέμπτη, 18 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Επίσκεψη του κου Π.Λούμπα στα γραφεία μας Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Σάββατο, 01 - 12 - 2007


Image Όπως συμβαίνει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8 μμ μέχρι τις 10 μμ, έτσι και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας βρισκόταν πιστή στο ραντεβού της με τα μέλη και τους φίλους της στα γραφεία της στη συμβολή των οδών Περιάνδρου και Κολιάτσου στην Κόρινθο.

Μετά την επίσκεψη του Αντινομάρχη κου Παπαφωτίου, η χθεσινή ημέρα μας επιφύλασσε άλλη μια έκπληξη.

Λίγο μετά τις 8 τα γραφεία μας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων κ. Π.Λούμπας.
Η επίσκεψη μας έδωσε μεγάλη χαρά καθώς δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά πλέον φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι γνωρίζουν τις εβδομαδιαίες μας συναντήσεις στα γραφεία.

Η επίσκεψη του κου Λούμπα διήρκεσε σχεδόν μιάμιση ώρα και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Ο κος Λούμπας φάνηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος σχετικά με τη δράση και τις δραστηριότητές μας και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα μας ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Κορινθίων, τις προσπάθειες της μείζονος μειοψηφίας ενώ δεν παρέλειψε να μας δώσει πολλές ιδέες για όσα μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον ως ΟΝΝΕΔ και εν γένει ως νεολαία.

Σε μια ειλικρινή συζήτηση, ο κ.Λούμπας δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από το Προεδρείο του Δήμου κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων καθώς εμφανίζεται ένα πρωτοφανές έλλειμμα δημοκρατίας με την απαγόρευση των ενστάσεων και τον πολύ περιορισμένο χρόνο που δίνεται στην μειοψηφία ώστε να διατυπώσει τις θέσεις της.

Ο κ.Λούμπας στάθηκε με επιμονή στο θέμα της ανακύκλωσης καλώντας μας να συμμετάσχουμε ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να γίνει καθολικά αποδεκτό το μέτρο που πρόσφατα εφαρμόστηκε στην πόλη της Κορίνθου, κάτι που ούτως ή άλλως κάνουμε. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχετική εργασία που είχαμε καταθέσει στο Νομάρχη Κορινθίας κο Ταγαρά ενώ έδειξε ενθουσιασμένος και με τη δουλειά μας σχετικά με την αποκατάσταση του φυσικού πλούτου του Νομού μας.

Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση κατά την οποία τοποθετήθηκαν όλα τα παρευρισκόμενα μέλη της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας επάνω σε διάφορα θέματα μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας. Ο κ.Λούμπας άκουσε προσεκτικά όλες τις απόψεις και δεσμεύτηκε τη δυναμική αρωγή του στις προσπάθειές μας. Ένα από τα πολύ σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η επερχόμενη δημιουργία των Τοπικών Συμβουλίων Νέων, ενός θεσμού που πολύ σύντομα θα είναι πραγματικότητα μετά τη διεξαγωγή των σχετικών εκλογών. Τον ενημερώσαμε διεξοδικά σχετικά με τις διαδικασίες που προβλέπονται και τους στόχους αυτού του θεσμού καθώς τον θεωρούμε κορυφαία διαδικασία ώστε να γίνει πραγματικότητα η ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα δημοτικά συμβούλια.

Ο κος Λούμπας έδειξε ιδιαίτερα ευτυχής για τη δουλειά μας αλλά και για την ποιότητα των μελών που απαρτίζουν την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, κάτι που δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει. Εξαιρετικά σημαντική ήταν και η επικοινωνία του με μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου τα οποία γνώρισε και κάλεσε ανά πάσα στιγμή να του μεταφέρουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους ώστε να κάνει ότι μπορεί μέσα από το θεσμικό του ρόλο.

Η επίσκεψη έκλεισε με την προτροπή του κου Λούμπα για ακόμα εντονότερη δραστηριότητα από πλευράς ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, με την παράλληλη δέσμευσή του ότι θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού την προσπάθειά μας. Τέλος, το ραντεβού μας ανανεώθηκε για μια προγραμματισμένη συνάντηση που θα περιλαμβάνει την ανταλλαγή απόψεων επί συγκεκριμένων σημαντικών θεμάτων ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο πλαίσιο παρεμβάσεων και προτάσεων.

Ευχαριστούμε τον κο Λούμπα για τη σημαντική αυτή επίσκεψή του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο του, στο έργο της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. του Δ.Κορινθίων αλλά και στο έργο της Δημοτικής Αρχής καθώς όπως πολύ συχνά λέμε τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και ο κόσμος περιμένει λύσεις αποτελεσματικές και εφικτές. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προς αυτή την κατεύθυνση.

¶λλη μια σημαντική επίσκεψη έλαβε χώρα στα γραφεία μας και φαίνεται ότι σταδιακά η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας κερδίζει τη θέση που της αξίζει στα δρώμενα του Νομού μας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να συνδράμουμε σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια και όλοι ξέρουν που και πότε μπορούν να μας βρουν. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και τέτοιου είδους επισκέψεις μας δίνουν δύναμη και όρεξη για τη συνέχεια.


Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 03 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations