Τρίτη, 16 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Συνέντευξη στο Top Channel Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Πέμπτη, 06 - 12 - 2007

Image

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κουβέντα εξελίχθηκε η συνέντευξη του Προέδρου της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Β.Μπαλάφα και του Γ.Γ. του Τ.Γ Κορίνθου Π.Πέππα στην εκπομπή "Απλά και Ξεκάθαρα" του κου Γιάννη Κουτσούκου στο Top Channel την Τετάρτη 5/12.

Η ζωντανή εκπομπή ξεκίνησε λίγο μετά τις 22.00 και διήρκεσε περίπου μια ώρα. Με την πάγια τακτική που ακολουθούμε, η συζήτηση ήταν ελεύθερη και ανοιχτή θεματολογικά καθώς δεν επιθυμούμε τις προσχεδιασμένες ερωτήσεις ή τις κατασκευασμένες συνεντεύξεις.

Συζητήθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα, μερικά εξ αυτών ιδιαίτερα απαιτητικά και δύστροπα ενώ αναφέρθηκε επιγραμματικά και η δράση της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας μέχρι σήμερα.
Με θεματολογία που ξεκίνησε από απλά ερωτήματα σχετικά με τη δουλειά μας στην ΟΝΝΕΔ και επεκτάθηκε ως το Ασφαλιστικό, την Οικονομική Παγκοσμιοποίηση, το Μεσογειακό Οικογενειακό Σύνδρομο (!) και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, έγινε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική κουβέντα σχετικά με τις θέσεις της ΟΝΝΕΔ και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων.

Στην εκπομπή αυτή ανακοινώθηκε και επίσημα η εκδήλωση που ετοιμάζουμε για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στο Πανεπιστήμιο Κορίνθου (Κολοκοτρώνη & Δαμασκηνού), με κεντρικό θέμα την Παιδεία και ομιλητές την κα Μαριέττα Γιαννάκου πρ. Υπουργό Παιδείας και τον κο Αθανάσιο Κυριαζή, Γεν. Γραμματέα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του Υπ.Παιδείας και Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά. Αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν από την ιστοσελίδα μας μέσα στο Σαβ/κο καθώς αυτή τη στιγμή ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ευχαριστούμε τον κο Γ. Κουτσούκο και το Top Channel για την ευκαιρία που μας έδωσαν να κάνουμε μια ωραία συζήτηση και να εκθέσουμε τις απόψεις και τη δουλειά μας.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Παρασκευή 7/12 στις 17.00 από τη συχνότητα του Top Channel.


Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 03 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations