Παρασκευή, 19 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Δάνειο ζωής για τους Κορίνθιους με παρέμβαση του κου Ταγαρά Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Πέμπτη, 21 - 02 - 2008

(δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Η Φωνή της Κορινθίας" στις 28/3/08)

Image Χρειάστηκε τελικά η καταλυτική παρέμβαση του Νομάρχη Κορινθίας κου Νίκου Ταγαρά ώστε, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με την παρουσία των δημάρχων του Νομού, να γίνει το προφανές και αυτονόητο. Τη συνεδρίαση συγκάλεσε και προέδρευσε αυτής, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκος Αγγελόπουλος, συμβάλλοντας καθοριστικά στο να καθίσουν οι Δήμαρχοι στο ίδιο τραπέζι μετά την αφόρητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο Κορινθίων.

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε παρουσιάσει ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση αυτή τη στιγμή αν όχι και η μοναδική. Γράψαμε λοιπόν χθες ότι "πρέπει να δοθεί τέτοια παράταση χρονική στις προσωρινές λύσεις, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα, ώστε να μπορέσει να οικοδομηθεί μια τέτοια μονάδα επεξεργασίας ή τέτοιου είδους συγκροτήματα. Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα, όχι μετά από 10 - 20 μελέτες που θα μπουν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας ... Να φτιαχτεί ένα τέτοιο εργοστάσιο και να λυθεί το πρόβλημα άπαξ. Μέχρι τότε ας δείξουν όλοι σύνεση και υπομονή, οι όμοροι Δήμοι ας δείξουν λίγη ανεκτικότητα ώστε να μην πνιγούν οι κάτοικοι της Κορίνθου από τα σκουπίδια. Την ανεκτικότητά τους αυτή δεν θα τη δείξουν απέναντι σε κανένα Δήμαρχο ή Δημοτική Αρχή ... απέναντι στους πολίτες της Κορίνθου θα τη δείξουν και μετά θα υπάρχει άφθονος χρόνος για νέα shows εντυπώσεων."

Ο Νομάρχης με δεδομένη τη μεγάλη ικανότητά του στη σύνθεση απόψεων και τη διαλλακτικότητα, κατάφερε μέσα από τη συνάντηση να δοθεί μια παράταση στη λήψη σκουπιδιών από τους όμορους δήμους για περίπου ένα μήνα, διάστημα μέσα στο οποίο ο Δήμος Κορινθίων θα πρέπει να βρει χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων εντός του Δήμου και να συντάξει συγκεκριμένη ολοκληρωμένη μελέτη διαχείρισης των απορριμμάτων.

Εμείς ως ΟΝΝΕΔ Κορινθίας έχουμε καταθέσει τους βασικούς άξονες μιας τέτοιας μελέτης ενώ πολύ σύντομα ετοιμάζουμε και μια συνέντευξη - έκπληξη που θα κάνει αίσθηση, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας.



Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 16 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations