Τρίτη, 23 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Η Κόρινθος υποκύπτει στην αναρχία; Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Δευτέρα, 28 - 01 - 2008

Image Νέο σοβαρό παράπτωμα παρατηρήθηκε σήμερα στην Κόρινθο, αυτή τη φορά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων.

Ομάδα αναρχικών στοιχείων αφού ξήλωσε τις λιγοστές αφίσες της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που υπήρχαν στον προθάλαμο του τμήματος, ανάρτησε σωρεία αφισών με αναρχικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ψαρόκολλα και προκαλώντας φθορές στους τοίχους του Πανεπιστημίου.

Αυτό συμβαίνει την ώρα που γίνεται μια συγκροτημένη και πολύ μεγάλη προσπάθεια από ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές του τμήματος να προετοιμάσουν και να επισημοποιήσουν τη δημιουργία του συλλόγου τους.

Η Κόρινθος φαίνεται ότι μέσα από την αδιαφορία των ιθυνόντων (γενικώς) γίνεται έρμαιο έκνομων πράξεων με χαρακτηριστικότερη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης που πρόσφατα είχε "σουλουπωθεί" αλλά δυστυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάντησε και πάλι στην κατάσταση που είναι σήμερα.

Εμείς ως ΟΝΝΕΔ Κορινθίας προειδοποιήσαμε ότι η κατάσταση τείνει να ξεφύγει και προσπαθούμε με ήρεμο τρόπο να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι τέτοιες πρακτικές δε βγάζουν πουθενά. Μετά την επίθεση στα γραφεία μας, δυστυχώς λίγοι ήταν εκείνοι που συνειδητοποίησαν τι συμβαίνει και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που καταδίκασαν τα γεγονότα.

Φαίνεται τελικά ότι αν το πρόβλημα δεν έρθει στην πόρτα μας, δεν καταλαβαίνουμε εύκολα τι συμβαίνει. Αλλά μην ξεχνάτε ότι όταν καίγεται ο πρώτος όροφος, αν δεν δράσει κανείς θα καεί και ο δεύτερος κοκ.

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 05 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations