Τετάρτη, 24 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
Φοιτητικές εκλογές 2007 Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Παρασκευή, 11 - 05 - 2007
Τετάρτη 9 Μαΐου 2007 έγιναν οι Φοιτητικές εκλογές για όλη τη χώρα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΕΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 62 %

ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Επίσκεψη Ζαγορίτη στα κεντρικά γραφεία της ΔΑΠ

Αποτελέσματα

Κεντρικός στόχος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας η δημιουργία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Κορίνθου

Επώνυμα σχόλια

Συνεχείς ανανεώσεις στο site μας με νέα !Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, επισκέφθηκε τα Γραφεία της ΔΑΠ όπου και συνεχάρη τον Γραμματέα της ΔΑΠ-ΑΕΙ Δημήτρη Βολουδάκη, τον Γραμματέα της ΔΑΠ-ΤΕΙ Πέτρο Αρβανιτάκη, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γιώργο Παπανικολάου καθώς και όλα τα στελέχη που συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φετινές φοιτητικές εκλογές. Σε μια δύσκολη χρονιά που οι μεταρρυθμίσεις στην ανώτατη εκπαίδευση βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ελληνικής κοινωνίας. Τους συνεχάρη για το ήθος και την ποιότητα του αγώνα τους, που είχε σαν αποτέλεσμα για 21η συνεχή χρονιά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να είναι πρώτη δύναμη, μακράν μπροστά στις προτιμήσεις των φοιτητών, διατηρώντας μάλιστα στο ακέραιο τις δυνάμεις της. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό συμβαίνει διότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκεται στην πρωτοπορία των αγώνων των φοιτητών, διακρίνεται για τις ανανεωτικές, ριζοσπαστικές και μεταρρυθμιστικές της ιδέες, το ανοιχτό μυαλό και το διεκδικητικό της πνεύμα.


-----------------------------------------------

Οι κάλπες έκλεισαν. Οι φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης 9 Μαΐου, αναδεικνύουν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, για ακόμα μία χρονιά πρώτη δύναμη στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Αυτή η πρωτιά είναι ξεχωριστή. Έρχεται να ολοκληρώσει μία ιδιαίτερα έντονη χρονιά στο χώρο των ελληνικών πανεπιστημίων. Αν και σε αρκετές περιπτώσεις, πολλοί επιχείρησαν να μας φιμώσουν, τελικά οι πλειοψηφίες απάντησαν. Διαψεύστηκαν όλα τα προγνωστικά με αποτέλεσμα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να σημειώσει άνοδο στα ποσοστά της.

1. ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 40,33%
2. ΠΑΣΠ 25,45%
3. ΠΚΣ 15,08%
4. ΕΑΑΚ 8,06%

Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα !

Η νεολαία έδειξε ότι και αλλαγές θέλει και τολμηρές καινοτομίες επιθυμεί !

Οι αντιδράσεις μεμονωμένων μειοψηφιών ενάντια σε κάθε τι νέο μόνο με ενοχές μπορεί να τις γεμίσει !---------------------------------------------------------


Σχόλιο του Κώστα Καίσαρη από την εφημερίδα GOAL News

"Μέσα σε όλα, γίνανε αυτές τις ημέρες και οι φοιτητικές εκλογές. Μία ακόμη ελληνική πατέντα. Να γίνονται εκλογές, χωρίς να υπάρχουνε αποτελέσματα. Να γίνονται έκλογες, χωρίς να συγκροτείται ΕΦΕΕ."

To δικό μας σχόλιο :

Δυστυχώς τα ίδια ισχύουν και στην ΕΣΕΕ.

Είναι κρίμα και κοινή διαπίστωση όλων μας ότι υποβαθμίζει την ποιότητα των φοιτητικών παρατάξεων η ιστορία με τη μη συγκρότηση των φοιτητικών κεντρικών οργάνων ΕΦΕΕ και ΕΣΕΕ.

Αλλά δυστυχώς κάποιοι φοβούνται την πραγματική αποτύπωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στην ΕΣΕΕ και στην ΕΦΕΕ ζητά εδώ και χρόνια τη συγκρότηση των κεντρικών επιτροπών ακόμα και με διαδικασίες οι οποίες θα διεξαχθούν από τους άλλους ... και η ζωή συνεχίζεται ... και η ΠΑΣΠ όλο βρίσκει κάτι που δεν της αρέσει ... και η ΠΚΣ παυλεύει με τους άλλους αριστερούς για τα καταστατικά των ΕΦΕΕ και ΕΣΕΕ ...

Για το θέμα θα πούμε περισσότερα εν καιρώ ...


---------------------------------------------------------
Η διεξαγωγή των φετινών φοιτητικών εκλογών θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Μαΐου 2007.
Το αποτέλεσμα των εκλογών θα σφραγίσει καταληκτικά μία από τις πιο έντονες χρονιές της τελευταίας δεκαετίας.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διατηρώντας όλο το προηγούμενο διάστημα στάση συνέπειας και υπευθυνότητας, θα απευθυνθεί σε όλους εκείνους τους φοιτητές που επιδιώκουν την αλλαγή και τη μεταρρύθμιση του στάσιμου χώρου της ανώτατης εκπαίδευσης. Θα συσπειρώσει όλους τους φοιτητές που απαιτούν σχολές ανοιχτές στην κοινωνία, στην εξέλιξη, στο μέλλον μακριά από τη λογική του λουκέτου.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, είμαστε βέβαιοι, ότι φέτος θα ολοκληρώσει μία διαδρομή συνεχούς εικοσαετούς πρωτοπορίας στα Ελληνικά ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Οι τομές που τόλμησε να κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έγιναν δεκτές με ανακούφιση από την κοινωνία η οποία περιμένει ακόμη περισσότερα.

Η ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας είναι η απάντηση ενάντια στην ιδιωτική εκπαίδευση και όχι η φοβία οτι κάτι άλλο θα έλθει να ταράξει τη μιζέρια μας.

ΔΑΠ δυνατή πρωτοπόρα και μαζική ! ΞΑΝΑ !

Ακούστε το ραδιοφωνικό σποτ εδώ !
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 11 - 05 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations