Η υπέροχη ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στο Φεστιβάλ της Αρχ. Ολυμπίας - Μέρος Ε |
|
|
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
|
Πέμπτη, 24 - 07 - 2008 |
Πέμπτο και τελευταίο μέρος σήμερα του φωτογραφικού οδοιπορικού μας από το Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ "Παρουσίες 2008" στην Αρχαία Ολυμπία.
Νίκος Κώνστας και Γιάννης Κουτσογκίλλας από το τοπικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στο Δήμο Σολυγείας, σε μια στάση του λεωφορείου στο δρόμο για την Ολυμπία. Από τα νέα παιδιά που προστέθηκαν στην ΟΝΝΕΔ Κορινθίας αλλά με πολλή όρεξη για δουλειά και προσφορά.
 Οι αδελφές Μήτρου μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Τ.Γ. Δήμου Σικυωνίων Κώστα Βυτινιώτη, σε μια από τις ανέμελες στιγμές της εκδρομής μας.  Ο τεράστιος Ευγένιος Σπαθάρης παρακολουθεί τις εργασίες του Φεστιβάλ. Λίγο αργότερα θα βραβευτεί από την ΟΝΝΕΔ για τη μεγάλη προσφορά του. Είναι αναμφισβήτητα ο άνθρωπος των παιδικών μας (και όχι μόνο) χρόνων. Η φωνή του και η μαεστρία του δίνουν ζωή στις φιγούρες του Καραγκιόζη περνώντας διαχρονικά μηνύματα. Και μόνο το γεγονός ότι βρεθήκαμε κοντά του μας κάνει περήφανους.  Ακολουθεί ίσως το σημαντικότερο πάνελ του Φεστιβάλ. Μαθήματα ζωής, μαθήματα θέλησης, μαθήματα αξιοπρέπειας. Η Πόπη Παππά, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και Υπεύθυνη Γραμματείας Α.Μ.Ε.Α. συντονίζει τη συζήτηση για τους Παραολυμπιακούς αγώνες. Πολύ σύντομα και η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας θα αποκτήσει αντίστοιχο τμήμα σε μια φιλόδοξη προσπάθειά μας που θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες. Ήδη το μέλος μας που θα αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα βρίσκεται σε επαφή με την Πόπη Παππά.  Ακόμα μια "οικογενειακή" φωτογραφία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας. Απλά υπέροχες και υπέροχοι !  Το Σάββατο το μεσημέρι το πρόγραμμα περιελάμβανε και ένα μπάνιο στην όμορφη θάλασσα στη Ζαχάρω. Και φυσικά λίγη ξεκούραση !  Η παρέα αξίζει τον κόπο και φαίνεται σε όλα τα πρόσωπα !  Με καλή οργάνωση και πειθαρχία όλα πήγαν πρίμα ! Είχαμε και τα κατάλληλα εργαλεία βέβαια ... Αυτό που δε θα μπορούσε να λείψει από μια καλοκαιρινή δράση είναι φυσικά ένα καλό καρπούζι ! Οι επίλεκτες δυνάμεις έδρασαν και φρόντισαν και για αυτό !!! Συντονισμός ακόμα και στο βήμα των επίλεκτων !  Τέλος, δε μπορεί να λείψει το κλου της όλης εκδρομής. Η ατάκα που έγραψε ιστορία. "Ούτε οικοδομή, Παύλε ... ούτε οικοδομή" by Jerry !!!  Κάπως έτσι ολοκληρώνεται το φωτογραφικό μας οδοιπορικό αυτών των υπέροχων τριών ημερών στην Αρχαία Ολυμπία και το Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ "Παρουσίες 2008". Σε λίγο καιρό θα δημιουργηθεί και το πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ. Και τώρα ... πάμε γι' άλλα !!!
ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Μαζί μπορούμε περισσότερα !
|
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24 - 07 - 2008 )
|