Παρασκευή, 01 - 03 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ 12/7/2007 Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Παρασκευή, 13 - 07 - 2007
ImageN.E. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κόρινθος, Πέμπτη 12 Ιουλ. 07

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση στο εξοχικό κέντρο "Καμαρέτα" στο Χιλιομόδι, την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 20.30.

Η βραδιά έχει ως σκοπό την ανάπτυξη θέσεων για θέματα που μας απασχολούν, την παρουσίαση της πρόσφατης δράσης μας, τη δημιουργία μιας ισχυρής επαφής μεταξύ της τοπικής κοινωνίας του νομού μας και την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.

Επιπλέον, η βραδιά διοργανώνεται για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειάς μας και για το λόγο αυτό έχουν εκδοθεί κουπόνια συμμετοχής που κοστίζουν 25 ? έκαστο. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ατομικό μενού και ορεκτικά ανά 4 άτομα, κρασί, αναψυκτικό και επιδόρπιο και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ καθημερινά 8-10 ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6947761290.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολή βίντεο, πλήθος εκπλήξεων και παράπλευρων δραστηριοτήτων ενώ θα επενδυθεί μουσικά από έναν από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Νομού μας.

          Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αναστάσης Παπαληγούρας, η βουλευτής Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Παπανικολάου, ο Νομάρχης Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς και ο πολιτευτής κ. Στυλιανός Μάρκελλος.

Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γίνουμε οι νέοι δικαιούχοι του μέλλοντος μας, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, κομματικών καταβολών, ηλικιακών ορίων ή όποιων άλλων περιοριστικών φραγμών να συνδράμουν στη νεανική προσπάθεια μας για σύγκλιση των απόψεων μας, προγραμματισμό της δράσης μας, κοινή προσφορά στην Κορινθία μας.

          Ζητάμε την παρουσία όλων στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον.

          Ευχαριστούμε που με τη συμμετοχή σας ενισχύετε την προσπάθειά μας.

Επειδή για μας το πολύ δεν ειν¶ αρκετό και το καλύτερο είναι πάντα και μόνο μπροστά, όσο κρατάνε τα όνειρα μας εμείς θα κοιτάμε ψηλά.

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
www.onned-korinthias.gr

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 13 - 07 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations